Tutustu Beautyzonen henkilökuntaan ja hoitotiloihin
 
Meille jokainen asiakas on yksilö ja räätälöimme kullekin asiakkaalle sopivan hoidon asiakkaan toiveiden, budjetin ja ihon kunnon mukaan. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman rentouttavan ja rauhallisen hoitokokemuksen. Tämän vuoksi emme pääsääntöisesti vastaa puhelimeen hoitojen aikana.

Käytämme ja myymme vain korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja. Parhaan mahdollisen hoitotuloksen varmistamiseksi, annamme myös opastusta monipuolisia hoitojamme tukevien kotihoitotuotteiden valitsemisessa. Seuraamme aktiivisesti, mutta kriittisesti alan kehitystä. Laajennamme hoitolaite- ja tuotevalikoimaamme sitä mukaa, kun löydämme mielestämme toimivia, tehokkaita ja turvallisia hoitomenetelmiä.

Periaatteemme on, että emme koskaan anna asiakkaalle turhia lupauksia vaan kerromme realistisesti eri hoitomuodoista, niiden mahdollisuuksista ja hoidoilla saatavista tuloksista. Tarjotaksemme asiakkaillemme ajanmukaista, tuloksellista ja ammattitaitoista ihon- ja kauneudenhoitoa, pidämme yllä ammattitaitoamme säännöllisillä jatkokoulutuksilla.

 

Lue lisää Luottettava Kauneus sertifioinnista: www.luotettavakauneus.fi

 

ME PALVELEMME SINUA