DERMAPEN 3™ – mikroneulaus

Neulaamalla nätiksi! DERMAPEN 3™ – mikroneulaus

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.

 

DERMAPEN 3 – mikroneulaus: Älykäs tapa hoitaa ihoa!

Suosittu ja tehokas DERMAPEN 3™  mikroneulaus, pieni laite, iso apu moneen ihon ongelmaan!

Teemme Beautyzonessa mikroneulaushoitoja australialaisen Andrew R. Christienin ideologialla. Hyödynnämme mikroneulauksen uusinta tekniikkaa. Hoito tehdään turvallisesti ja lähes kivuttomasti.

Dermapen 3™ -mikroneulaus on tehokas, veitsetön hoito, kun halutaan hoitaa ikääntymisen merkkejä (rypyt ja juonteet, kiinteytystä kaipaava iho), arpia (akne, kirurgiset), auringon vaurioittamaa ihoa, pigmenttimuutoksia, laajentuneita huokosia, epäpuhdasta ihoa tai couperosaa.

 

 

Yleistä

Mikroneulauksella aiheutettava hallittu trauma saa ihon korjaamaan itseään luonnollisesti ja turvallisesti ilman pitkiä toipumisaikoja. Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistumiseen eli ihon oman kollageenituotannon lisääntymiseen, vaatii lopullisten tulosten näkyminen tietyn, oman aikansa. Hoidon aikana ihoon syntyy pieniä kanavia, jotka mahdollistavat 80% paremman tehoaineiden imeytymisen ihoon. Hoitoa suositellaan n. 4-8 kerran hoitosarjana (tapauksesta riippuen) 4-6 viikon välein.

 


Dermapen 3™  mikroneulaus

Dermapen - mikroneulauksessa värähtelevä kohtisuora mikroneulausteknologia käyttää 12-neulaista mikroneulauspäätä, joka lävistää ihon kohtisuoraan automaattisesti värähdellen 1300 kertaa sekunnissa. Ihon mikroneulauksella ihoon syntyvät pienet kanavat käynnistävät ihossa biologisen korjausprosessin, jonka seurauksena kollageenin tuotanto aktivoituu.

Kanavat voivat kuljettaa ihoon jopa 80 % enemmän tärkeitä ravintoaineita. Hoidon aikana ihoon imeytetään erilaisia vitamiineja ja/tai ihoa kosteuttavaa hyaluronihappoa. Ravintoaineet kulkeutuvat syvälle ihon fibroplasteihin ravitsemaan dermistä eli ihon syvempää kerrosta sekä kantasolukerroksen soluja. Kun aktiiviaineet imeytyvät ihoon, iho elpyy, kollageenin muodostus lisääntyy ja ihon uudistuminen nopeutuu.


Dermapen 3™  hoitokohteet

 • Ikämuutokset (rypyt, veltostunut iho)

 • Pigmenttimuutokset

 • Laajentuneet ihohuokoset, epäpuhtaudet (lievä akne)

 • Arvet (akne, kirurgiset tai paloarvet)

 • Couperosa ja rosacea (ei aktiivivaiheessa oleva)

   

Dermapen 3™  mikroneulauksen edut

 • aiheuttaa vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteinen mikroneulausrolleri

 • voidaan hoitaa tehokkaasti kaikki kasvojen osat, kuten silmien- ja huultenympärykset

 • kohtisuoran asennon ansiosta neulat lävistävät tehokkaasti jopa arvet ilman verenvuotoa

 • säädettävä neulan pituus mahdollistaa eri ihoalueiden täsmällisen hoidon ja saman hoidon aikana voidaan huomioida eri iho-ongelmia, mikä ei ole mahdollista ei-säädettävällä neulan pituudella toimivalla menetelmällä

 • hygieeninen työskentely (kertakäyttöiset, vaihdettavat neulakasetit)

 • nopea hoitoaika

   

Edistyksellinen kohtisuora ihon neulaus edistää arvetonta parantumista ja uudistaa kollageenia kudoksessa, samoin kuin monet invasiivisemmat hoitovaihtoehdot kuten Fraxel, IPL, laserhoidot sekä kemialliset kuorinnat – ilman negatiivisia sivuvaikutuksia ja pitkää palautumisaikaa.

Dermapen aiheuttaa vähemmän traumaa ja vaurioita ihoon sekä vähemmän kipua, turvotusta ja verenvuotoa kuin perinteiset mikroneulausrullat, joten se on turvallisempi ja tehokkaampi vaihtoehto ihon mikroneulaukseen.

 

Suositus hoitokerroista

Yleensä hoitotuloksia on nähtävillä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Pitkäkestoisemmat ja merkittävät hoitotulokset ovat nähtävillä 4-6 hoitokerran jälkeen (4-6 viikon hoitovälillä). Iho kunto tulee parantumaan jopa 6-12 kk hoitosarjan jälkeen, kun kotihoitoa jatketaan optimaalisilla hoitotuotteilla. Vaadittavien hoitokertojen määrä on yksilöllinen ja riippuu lähtötilanteesta sekä tavoitteista.

Ennen mikroneulaushoitoa

 • Emme suosittele alkoholin käyttöä kahteen vuorokauteen ennen hoitoa

 • Suosittelemme A- ja C – vitamiini -hoitotuotteita kotihoidossa (esim. Environ) vähintään 2 viikkoa ennen hoitoa, koska ne valmistavat ihon mikroneulaukseen ja parantavat hoitotuloksia myös hoidon jälkeen

 • Jos olet taipuvainen saamaan huuliherpesrakkulan herkästi, kannattaa aloittaa ennaltaehkäisevä, reseptivapaa herpes -estolääkitys tablettimuotoisena edellisenä päivänä.

 

Mikroneulaushoidon jälkeen

Tyypillisesti iho palautuu nopeasti ja normaalit jälkivaikutukset häviävät 24- 48 tunnin kuluessa. Hoidon jälkeen iholla voi esiintyä punoitusta, ihon pinnan karheutta, turvotusta, kosketusherkkyyttä, kihelmöintiä ja kutinaa, kireyttä ja kevyttä kuoriutumista. Tämä kaikki on täysin normaalia neulaushoidon jälkeen.

 

HUOMIOI nämä asiat heti neulaushoidon jälkeen

 • Ei hikoilua, saunaa, liikuntaa 24 tuntiin hoidon jälkeen

 • Vältä aurinkoa (solarium, itsestäänruskettavat tuotteet) 24 tuntia hoidosta ja suojaa iho korkealla suojakertoimella 4 viikon ajan.

 • Älä kastele äläkä koskettele ihoa
 • Älä käytä nopeasti parantavia tuotteita (aloe vera tms.)
 • Älä käytä meikkiä hoitopäivänä (poikkeuksena Dermapen -sarjan meikkivoide)
 • Älä kuori ihoa vaan anna mahdollisen hilseilyn tapahtua itsekseen (ihon luonnollinen kuoriutuminen voi tapahtua vasta muutama päivä hoidon jälkeen)
 • Lisää veden juontia
 • Vältä alkoholia
 • Vaihda puhdas tyynyliina ja pyyhe

 

Emme tee hoitoa

- Raskaus, imetys

- Aktiivinen herpes, sieni- tai bakteeri-infektiot Jos olet taipuvainen saamaan huuliherpesrakkulan herkästi, kannattaa ennaltaehkäisevästi aloittaa reseptivapaa herpes -estolääkitys tablettimuotoisena edellisenä päivänä.

 -Aktiivinen rosacea tai verenhyytymisongelmia

- Alle 6 kk vanha arpi

- Puuduteaineallergiat

- Autoimmuunisairaudet

- Vastalaitetut täyteaineet

- Plastiikkakirurgiset toimenpiteet (alle 6 kk)

- Ihoon vaikuttava lääkitys (mm. akne- ja kortisonilääkitys)

 

Hinnasto

Mikroneulaus (kasvot kaula ja decolletee), seerumit, rauhoittava naamio 195,00 € 60-75 min

Mikroneulaus kasvot ja kaula, seerumit, rauhoittava naamio 185,00 € 50-60 min

+ pintapuudutus 35,00 € (+ 20-30 min). Ilmoita hoitoaikaa varatessasi, jos haluat pintapuudutuksen.

Tietyt Environ –seerumit +10,00 € . Hoidosta jäljelle jäävä seerumi asiakkaalle kotiin mukaan.

Ensimmäisellä hoitokerralla varaamme pidemmän hoitoajan konsultaation vuoksi.

 

Sarjahoidot

4 x hoitosarja -10 %

Lisähoitokerrat 4 x hoitosarjan jälkeen -15 %.

Sarjahoitoetu hyvitetään kokonaisuudessaan neljännen käsittelyn hinnassa. Lisähoitokerrat -15%/hoito.

Sarjahoidon hoitokerrat 4-6 viikon välein.

 

Tuote- ja hoitotekstien lainaaminen ilman lupaa on kielletty.