Tervetuloa Beautyzonen lahjakorttitilaukseen!

Voit tilata lahjakortin vaivattomasti internetistä. Kortti postitetaan tilaajalle tai haluttaessa suoraan lahjansaajalle. Lahjakortissa on tilaa lyhyelle tervehdystekstille.

Toimi seuraavasti:

Täytä alla olevat kentät huolellisesti ja maksa sen jälkeen lahjakortin summa + 3 euron toimitusmaksu Beautyzonen tilille: Aktia FI7940551020281410.

Katso tarvittaessa toivomasi palvelun hinta hinnastosta.

Kirjoita maksun seliteosaan teksti: Lahjakorttitilaus + toimitusmaksu 3 euroa.

Etunimi
*   
Sukunimi
*

Postiosoite
*

Postinumero
*

Kaupunki
*

Sähköpostiosoite
*

Puhelinnumero
*

Lahjakortin arvo

Merkitse tähän haluamasi summa mikäli et halua osoittaa lahjansaajalle tiettyä,
valmiiksi hinnoiteltua palvelua.

Palvelu

Kirjoita tähän haluamasi palvelu mikäli haluat osoittaa lahjakortin tietylle palvelulle.
Palveluiden summa yhtensä
€ (+ toimitusmaksu 3,00€)


Lahjakorttiin merkitään
Arvo (esim. 100,00€€)
Palvelu (esim. jalkahoito)


Maksajan nimi


Lisätiedot / toiveet


Mikäli haluat, että lahjakortti postitetaan suoraan lahjansaajalle, täytä seuraavat tiedot:

Lahjansaajan nimi
*

Postiosoite
*

Postinumero
*

Kaupunki
*

Lahjakortin teksti

Lahjakortti postitetaan lahjanantajalle tai -saajalle heti, kun maksusuoritus on saapunut tilille. Kun lahjakortti on postitettu, siitä ilmoitetaan viipymättä lahjakortin tilaajan sähköpostiosoitteeseen.

Lahjakortin käyttäminen

Lahjansaaja voi halutessaan vaihtaa lahjaksi saadun palvelun mihin tahansa Beautyzonen normaalihintaiseen palveluun tai tuoteostoihin. Mikäli uuden palvelun hinta on korkeampi kuin lahjan arvo, lahjansaaja maksaa vain hinnanerotuksen. Lahjansaajan ei tarvitse käyttää koko lahjakortin arvoa yhdellä käyntikerralla vaan se voidaan tarvittaessa jakaa useampiin käyntikertoihin. Lahjakortti on voimassa neljä kuukautta myyntipäivästä. Emme sitoudu ottamaan vanhentuneita lahjakortteja vastaan. Pyydämme lahjakortin käyttäviä asiakkaitamme varamaan hoitoajan hyvissä ajoin ennen voimassaoloajan päättymistä. Lahjakorttihoitoihin varattuihin hoitoaikoihin sovelletaan samoja ajanvarauksen peruutussääntöjä kuin muihinkin hoitoaikoihin. Alle vuorokautta ennen tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% hoidon hinnasta.

Lahjakorttia ei voida käyttää alennettuihin kampanjahoitohin tai -tuotteisiin ellei korttia ole myyty kampanjan aikana ko. kampanjahoitoon. Tälläisessa tapauksessa lahjakortin voimassaoloaika on mahdollisesti huomattavasti lyhyempi kuin 4 kk:tta. Lahjakortin ostajaa informoidaan asiasta ja voimassaoloaika merkitään lahjakorttiin.

 

Lisätiedot: info (at) beautyzone.fi tai 0400 325 103